CADEAULIJST

Er is altijd wel een gelegenheid om een cadeautje te krijgen! En niets is leuker dan een cadeautje te krijgen dat je echt blij maakt.

Heb jij binnenkort iets te vieren? Leg je cadeaulijst bij Decomusy en laat je vrienden en familie weten waar ze jou plezier mee kunnen doen!

 

WAT HEB JE TE VIEREN?

  • Verjaardag
  • Communie of lentefeest
  • Cadeautjes van de Paashaas, Sinterklaas of de Kerstman
  • ...

LIJST AANMAKEN EN BEHEREN

Je kan zelf je lijst aanmaken en wijzigen zoveel je maar wilt.

Wil je graag zeker zijn dat een bepaald item niet uitverkocht is alvorens je cadeaugevers de kans krijgen om deze te bestellen of op tijd er is voor de geboorte? Geef dit dan door via mail. Ik zet dit product speciaal voor jullie kleintje aan de kant. Het enige dat ik van jullie verwacht is dat je dit product aankoopt ook als het niet cadeau gedaan werd.

Enkel voor speciaal voor jullie bestelde items geldt een aankoopverplichting. Dit geldt voor gepersonaliseerde items, items die voor jullie zijn gereserveerd en items die speciaal voor jullie zijn besteld.

JOUW PAKJES THUIS ONTVANGEN

Familie en vrienden kunnen heel eenvoudig online een cadeau bestellen en wij leveren ze bij jullie thuis.
Eén keer per 1 à 2 weken worden de gekochte pakjes verzameld en verzonden. 

Er is geen minimumbedrag voor het aanleggen van de lijst.
Lijst wordt ten laatste na 3 maanden vanaf de gelegenheid (geboorte, verjaardag,..) gesloten. 

CADEAUBON

Na het afsluiten van je cadeaulijst krijg je van ons een waardebon van Decomusy ter waarde van 10% van het aangekochte bedrag als er voor minimum €500 van je lijstje gekocht werd.
Werd er dus voor €2.000 gekocht van je lijstje, dan krijg je na het afsluiten van je lijstje een cadeaubon van €200!

Wil je graag een cadeaulijst bij Decomusy? Dit kan volledig van thuis uit en wij verzenden alle gekochte cadeautjes rechtstreeks naar je toe.