Ken je de Baby Sprinkle al?

Ken je de Baby Sprinkle al?


Wanneer het eerste kindje verwacht wordt, wordt vaak de aanstaande mama gevierd met een Baby Shower. Maar we willen natuurlijk ook de kleine broertjes en zusjes vieren als ze onderweg zijn. Een "Baby Sprinkle" is een perfecte manier om de nieuwe aanwinst van de familie te vieren. 

Wat is een Baby Sprinkle of een Baby Sprinkle Shower?

De naam zegt het al: in plaats van een groter feest waar de aanstaande ouders overladen worden met geschenken, is een Baby Sprinkle een meer informele, ontspannen bijeenkomst waarbij de eregasten worden "sprinkled" of "bestrooid" met steun en mogelijk kleinere cadeautjes.

Het concept van een Baby Sprinkle is relatief nieuw, dus de gastheer moet mogelijk verduidelijken wat het evenement inhoudt op de uitnodiging. Baby Sprinkle Showers groeien echter snel in populariteit, met meer en meer ouders die deelnemen aan deze leuke trend.
Kort dus: Baby Shower is een feest dat je organiseert voor een mama die haar eerste kindje gaat krijgen, terwijl een Baby Sprinkle een feest is voor iemand die tweede, derde, vierde,... keer mama wordt. 
Aangezien veel gezinnen die hun tweede (of derde of vierde) kindje verwachten al veel spullen hebben die ze nodig hebben, is het grootste verschil dat je als vriend of familielid nog even moet nadenken over de keuze van het cadeau.
 
Wat is nu het perfecte cadeau voor een Baby Sprinkle Shower?

Bij een Babyshower is het gebruikelijk met cadeaus zoals een babynestje, een kinderwagen, een wipstoel,... af te komen. In plaats van dit soort cadeaus, die misschien nog in goede staat zijn van het eerste kind, moet je je richten op babycadeaus die vernieuwd moeten worden. De babygym mag dan wel volledig functioneel zijn, maar hoe zit het met het vervangen van de oude babygymspeeltjes door een nieuwe complete set? Een nieuwe en frisse bijtring of een nieuwe knuffeldoekje is ook een perfect cadeau voor een Baby Sprinkle. We weten ook hoeveel er op de speelmat van een baby kan worden gemorst en overgegeven enzv..., dus dit is ook écht een geweldig cadeau.
Bovendien is het ook altijd leuk voor de ouders dat de grote broertje of zusje op zo'n event niet vergeten wordt en ook een kleinigheidje krijgt. 

Baby Sprinkle cadeau-ideeën

Babydekentje , hydrofiele doeken
   

  Speelmat


  cotton & sweets speelkleed powderpink   moi mili velvet speelmat shell that's mine puzzelmat schelp  moje opvouwbare speelmat soft beige moje velvet speelmat met ruches  

  Bijtspeelgoed , rammelaar

    siliconen bijtspeeltje ball dried thyme mushie


   Knuffeldoekje

       


    Speentjes en speenkoord

      

      

     Beddengoed , Badcape , Wikkeldeken

           

       

      Slabbetje

       

           

      Seel

      Reactie plaatsen