Ons Verhaal

Welkom bij Decomusy!

 

Ik ben Anna, mama van een prachtig dochtertje Olivia.
Mijn verhaal begon waarschijnlijk heel cliché: sinds ik zwanger was van Olivia, ben ik ingeduikt in de wereld van alles baby, maar ik vond het heel moeilijk om iets te vinden wat mij beviel. Er waren zo veel webshops en winkels, en toch zo weinig uniek aanbod. Dus ging ik op zoek naar baby spullen en decoratie items in buitenlandse winkels.

Werk dat ik deed op dat moment was niet zo boeiend en "op mijn leeftijd" zou ik toch wel graag iets doen waar Olivia later echt trots op kon zijn en een voorbeeld aan kon nemen. Maar na jarenlang op een plaats te werken en intussentijd verantwoordelijk zijn voor een kind, was het niet zo simpel om zo een grote stap te zetten naar de wereld van zelfstandige.

Toen overviel COVID-19 en de pandemie ons. Na enkele maanden thuiszitten was dit een duwtje in de rug die ik nodig had. 

Decomusy was jarenlang een droom dat eindelijk uitgekomen is. Mijn doel is een zo leuk en uniek mogelijk assortiment aan te bieden die tegelijkertijd kwalitatief en handig is voor elke baby, peuter, kleuter, mama, papa,... Ik ben dagelijks op zoek in binnen- en buitenland naar de leukste accessoires, decoratie, meubels en speelgoed voor alle kleine "Musy's". 

Oh natuurlijk: voor wat staat DECOMUSY nu eigenlijk? Wel, "DECO" staat vanzelfsprekend voor decoratie en "MUSY" is een koosnaampje dat Olivia gekregen heeft van haar oma en sindsdien (als ik niet boos ben op haar, want dan is het haar volle naam) noemt iedereen in de familie haar zo! Voor mij betekent "MUSY" een "schattig kindje".

Groetjes en veel shopplezier,

 Anna & Olivia - Decomusy

Anna & Olivia