GEBOORTELIJST

Hallo, eerst en vooral proficiat met jullie kleine spruit! :)

Of het nu voor de eerste keer is of niet, mama of papa worden is een onvergetelijk moment. En dat wil je met iedereen delen.

Maak het voor iedereen gemakkelijk om een leuk cadeau te kiezen door online een geboortelijst aan te maken.

Je kan zelf je lijst aanmaken en wijzigen zoveel je maar wilt. Enkel voor speciaal voor jullie bestelde items geldt een aankoopverplichting. Dit geldt voor gepersonaliseerde items, items die voor jullie zijn gereserveerd en items die speciaal voor jullie zijn besteld.

Wil je graag zeker zijn dat een bepaald item niet uitverkocht is alvorens je cadeaugevers de kans krijgen om deze te bestellen of op tijd er is voor de geboorte? Geef dit dan door via mail. Ik zet dit product speciaal voor jullie kleintje aan de kant. Het enige dat ik van jullie verwacht is dat je dit product aankoopt ook als het niet cadeau gedaan werd.

Gratis jouw pakjes ontvangen
Familie en vrienden kunnen heel eenvoudig online een cadeau bestellen en wij leveren ze gratis bij jullie thuis.
Eén keer per 1 à 2 weken worden de gekochte pakjes verzameld en verzonden. 

Er is geen minimumbedrag voor het aanleggen van de lijst.
Lijst wordt ten laatste na 3 maanden vanaf het geboorte gesloten. 

Minimum €50 Cadeaubon
Na het afsluiten van je geboortelijst krijg je van ons een waardebon van Decomusy ter waarde van 10% van het aangekochte bedrag als er voor minimum €500 van je lijstje gekocht werd.
Werd er dus voor €2.000 gekocht van je lijstje, dan krijg je na het afsluiten van je lijstje een cadeaubon van €200!

Wil je graag een geboortelijst bij Decomusy? Dit kan volledig van thuis uit en wij verzenden alle gekochte cadeautjes rechtstreeks naar je toe.